Laden...
Filteren
Motorlaarzen en schoenen Daytona

Motorlaarzen en schoenen Daytona

Motorlaarzen en Motorschoenen Daytona – Ga Voor Kwaliteit

Staat kwaliteit en comfort bij jou hoog in het vaandel? Moet de uitstraling stoer en sportief zijn? Ben jij een echte tourrijder of scheur jij over het circuit? Dan zijn motorlaarzen en motorschoenen Daytona perfect voor jou.

Kwaliteit en comfort stroomt door de collectie van Daytona. Daarnaast hebben de motorlaarzen en motorschoenen Daytona een stoere en sportieve uitstraling. Motorlaarzen en motorschoenen Daytona worden in Duitsland handgemaakt en beschikken over het beroemde Gore-Tex membraan. Zo trotseer jij elk seizoen, door weer en wind. Motorlaarzen en motorschoenen Daytona zijn gemaakt voor echte motorrijders.

Waarom Daytona Motorlaarzen en Schoenen?

Waarom zou je motorlaarzen of motorschoenen van Daytona dragen? In motorlaarzen en motorschoenen Daytona zijn verschillende eigenschappen verwerkt waar veel voordelen aan vast zitten. Als je hierover gelezen hebt, wil je niets anders dan motorrijden in motorlaarzen en motorschoenen Daytona.

Protectie

Motorlaarzen en motorschoenen Daytona beschikken over CE protectie delen. Als je een ongeluk krijgt, dan dan zullen je normale schoenen gelijk stuk schuren over het asfalt. De protectie delen zitten op de motorlaarzen en motorschoenen Daytona bij de tenen, enkels, hielen, schenen en soms op de wreef. Motorlaarzen en motorschoenen Daytona zijn gemaakt om jou optimale bescherming te bieden. Ze zorgen ervoor dat je geen of haast geen letsel oploopt aan je voeten.

Comfort

Staat comfort bij jou hoog in het vaandel? Dan moet je zeker motorlaarzen en motorschoenen Daytona aanschaffen. In motorlaarzen en motorschoenen Daytona zitten speciale schuimkussens verwerkt voor een optimaal draagcomfort. Door deze schuimlaag zitten de motorlaarzen en motorschoenen van Daytona zowel op als naast de motor zeer comfortabel.

Membranen en Ventilatie

Normale schoenen zijn niet waterdicht en kunnen door zweet erg klam worden. Motorlaarzen en motorschoenen Daytona beschikken over extra eigenschappen dit probleem oplossen.

Motorlaarzen en motorschoenen Daytona beschikken over het van hoge kwaliteit Gore-Tex membraan die ervoor zorgt dat motorlaarzen en motorschoenen Daytona droog blijven, ademen, waterdicht en winddicht zijn.

Daarnaast beschikken motorlaarzen en motorschoenen Daytona over ventilatie openingen. Deze ventilatie openingen zorgen ervoor dat je voeten worden afgekoeld. Handig, als je intensief aan het motorrijden bent waardoor je meer zweet. De ventilatie openingen zitten meestal op de enkels, hielen of aan de voorkant van de voet.

Reflectie

Motorlaarzen en motorschoenen Daytona beschikken over reflecterende delen. Als je in het donker gaat motorrijden wil je graag opvallen in het donker. Reflectie zorgt ervoor dat je opvalt bij  andere weggebruikers. De reflecterende delen zitten bij motorlaarzen en motorschoenen Daytona op de hakken en de wreven.

Bescherming tegen het schakelpedaaltje

Bij het motorrijden schakel je met je voet, hier voor zit er een speciaal pedaaltje vlakbij je voetensteuntje. Bij normale schoenen zal dit pedaaltje de bovenkant van je motorlaars of motorschoen beschadigen. In motorlaarzen en motorschoenen Daytona is een kunststoffen of leren beschermstukje verwerkt. Hierdoor krijg je geen last van je voet en blijft je laars of schoen heel.

Stalen inleg

De meest motorlaarzen en motorschoenen Daytona zijn voorzien van een stalen inleg in het midden van de zool zitten. Deze stopt net voor de bal van je voet. Hierdoor kan je je tenen nog wel op en neer bewegen, maar kan de laars niet naar links en rechts worden gedraaid. Ook zorgt dit ervoor dat je voet niet dubbel kan klappen tijdens een ongeval.