Laden...
Filteren
Forma Motorkleding

Forma Motorkleding

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorlaarzen en Motorschoenen Forma – Laat Je Sportieve Kant Zien

Ben jij een stoere of een sportieve motorrijder? En wil jij dit laten zien in jouw motorlaarzen of schoenen? Dan kan jij je motorhart op bij motorlaarzen en motorschoenen Forma. Forma sponsort bekende professionele motorrijders in World Championships. Deze professionele motorrijders hebben de volste vertrouwen in motorlaarzen en motorschoenen Forma. Dat is ook niet zo gek, want Forma staat voor innovatie, hoge kwaliteit en veiligheid.

Waarom Forma Motorlaarzen of schoenen?

Waarom zou je motorlaarzen of schoenen van Forma dragen? Onderstaand wordt uitgelegd wat de voordelen zijn van motorlaarzen en motorschoenen van Forma ten opzichte van normale schoenen. Daarnaast beschikken motorlaarzen en motorschoenen Forma over speciale eigenschappen, waar normale schoenen niet over beschikken. Ook zullen wij deze eigenschappen belichten.

Protectie
Motorlaarzen en motorschoenen Forma beschikken over CE protectie delen. Als je een ongeluk krijgt, dan zullen je normale schoenen gelijk stuk schuren over het asfalt. De protectie delen zitten op de motorlaarzen en motorschoenen Forma bij de tenen, enkels, hielen, schenen en soms op de wreef. Motorlaarzen en motorschoenen Forma zijn gemaakt om jou optimale bescherming te bieden. Ze zorgen ervoor dat je geen of haast geen verwondingen oploopt aan je voeten.

Comfort
Vind je comfort op de motor erg belangrijk? Dan moet je zeker motorlaarzen en motorschoenen Forma aanschaffen. In laarzen en schoenen Forma zijn speciale schuimkussens verwerkt voor een optimaal draagcomfort. Door deze schuimlaag zitten de motorlaarzen en -schoenen van Forma zowel op als naast de motor zeer comfortabel.

Membranen en Ventilatie
Daarnaast zijn normale schoenen niet waterdicht en kunnen ze door zweet erg klam worden. Motorlaarzen en motorschoenen Forma beschikken over extra eigenschappen die dit probleem oplossen. Ze beschikken over membranen die ervoor zorgen dat motorlaarzen en motorschoenen Forma droog blijven, ademen, waterdicht en/of winddicht zijn.

Daarnaast beschikken motorlaarzen en motorschoenen Forma over ventilatie openingen. Deze ventilatie openingen zorgen ervoor dat je voeten worden afgekoeld. Handig en fijn, als je intensief aan het motorrijden bent waardoor je meer zweet. De ventilatie openingen zitten meestal op de enkels, hielen of aan de voorkant van de voet.

Reflectie
Ook beschikken motorlaarzen en motorschoenen Forma over reflecterende delen. Als je in het donker gaat motorrijden wil je graag opvallen in het donker. Reflectie zorgt ervoor dat je opvalt bij  andere weggebruikers. Meestal zit reflectie op de hakken van motorlaarzen en motorschoenen Forma.

Bescherming tegen het schakelpedaaltje
Bij het motorrijden schakel je met je voet, hiervoor zit er een speciaal pedaaltje vlakbij je voetensteuntje. Bij normale schoenen zal dit pedaaltje de bovenkant van je schoen beschadigen. In motorlaarzen en motorschoenen Forma zitten kunststoffen of leren beschermstukje verwerkt. Hierdoor krijg je geen last van je voet en blijft je laars heel.

Stalen inleg
De meest laarzen en schoenen van Forma hebben een stalen inleg in het midden van de zool zitten. Deze stopt net voor de bal van je voet. Hierdoor kan je je tenen nog wel op en neer bewegen, maar kan de laars niet naar links en rechts worden gedraaid. Ook zorgt dit ervoor dat je voet niet dubbel klapt tijdens een ongeval.