Laden...
Filteren

Dames Motorlaarzen

23 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Dames Motorlaarzen

Je gebruikt je voeten en benen elke dag met de simpelste activiteiten. Daarom zijn deze lichaamsdelen des te belangrijker om te beschermen tijdens het motorijden. Daarbij zijn motorlaarzen de beste keuze in motorschoeisel in termen van bescherming. Dankzij de hoogte van motorlaarzen wordt ook een groot deel van je scheenbeen beschermd bij zowel een val- of glijpartij als tegen regen en wind. Bovendien zijn de mogelijkheden uitgebreid zoals een waterdicht, ademend membraan.

Materiaal van dames motorlaarzen

Motorlaarzen kunnen van verschillende materialen worden gemaakt waarbij leren motorlaarzen het meest voorkomend zijn. Leer is een extreem slijtvast materiaal dat desondanks bewegingsvrijheid biedt. Om extra beweging toe te staan worden technieken als accordeon-inzetstukken gebruikt op plekken die veel flexibiliteit vereisen zoals de enkel en wreef van de voet.

Eigenschappen van dames motorlaarzen

Motorlaarzen beschikken over verschillende eigenschappen, waaronder de mogelijkheid tot waterdichte dames motorlaarzen. Dankzij een membraan dat wordt verwerkt in de motorlaars kan regenwater niet doordringen, maar kunnen zweetmoleculen en warme lucht wel ontsnappen. Wat betreft waterdichtheid zijn Gore-Tex dames motorlaarzen wereldberoemd voor de effectiviteit. Daarbovenop is er de mogelijkheid om motorlaarzen aan te schaffen die geperforeerd zijn, over een ventilatie systeem beschikken of gemaakt zijn van een luchtdoorlatend materiaal. Met deze doorwaai dames motorlaarzen kan je met een langdurend fris gevoel door de warmste temperaturen rijden.

Dames Motorlaars merken

Het assortiment van Goedhart Motoren is ruim en met zorg geselecteerd. In ons assortiment tref je dan ook alleen de beste merken. Met de motorlaarzen uit onze collectie ben je bovendien niet alleen zeer goed beschermd maar ziet jouw motoroutfit er ook nog fantastisch uit.