Laden...
Filteren

Doorwaai Motorlaarzen

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Doorwaai motorlaarzen

Niets is vervelender tijdens een zomerse rit dan het gevoel van warme, klamme voeten tijdens een rit. Om je voeten koel te houden met frisse rijwind bieden de meeste merken dan ook speciale doorwaai motorlaarzen.

Doorwaai motorlaarzen hebben geen thermovoering en bestaan meestal uit sterk leer of textiel dat is geperforeerd, vaak gepaard met een luchtdoorlatend materiaal. Daarnaast komen sommige doorwaai motorlaarzen met een ventilatie systeem in bijvoorbeeld de bescherming. Zodoende wordt je voorzien van comfort zonder te hoeven compenseren op veiligheid. Een ander voordeel van het voorkomen van zweet is dat de motorlaars minder snel rondom je enkels gaat schuren en vervolgens voor afleiding zorgt.

Doorwaai motorlaarzen voor iedereen

Bij een motorlaars is de pasvorm van groot belang. Als een motorlaars verkeerd valt heeft dit effect op het rijcomfort, controle over het rem- en schakelpedaal en dus de besturing van de motor. Aangezien heren- en damesvoeten gemiddeld verschillende verhoudingen en maten kennen zijn er ook specifieke dames en heren doorwaai motorlaarzen. Goedhart Motoren heeft een ruim aanbod aan zowel heren doorwaai motorlaarzen als dames doorwaai motorlaarzen zodat het mogelijk is om altijd de perfecte keuze te maken qua pasvorm, ontwerp en andere eigenschappen.

Doorwaai motorlaars merken

Het merk van je motorlaars heeft veel invloed op de eigenschappen. Bij de keuze van een doorwaai motorlaars is het belangrijk om verschillende merken te overwegen om te achterhalen wat perfect bij jou past. Hieronder is een lijst te vinden van de populairste doorwaai motorlaars merken.