Laden...
Filteren

Waterdichte Motorlaarzen

Producten 1-24 van 50

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Waterdichte motorlaarzen

Je voeten en benen zijn veel gebruikte lichaamsdelen en zijn hierdoor belangrijk om te beschermen tijdens het motorrijden. Daarnaast is het fijn om je voeten en benen naast een val- of glijpartij ook te beschermen tegen elementen zoals regen. Hierbij komen waterdichte motorlaarzen goed van pas.

Waterdichte motorlaarzen zijn meestal waterdicht door middel van een waterdicht, winddicht en ademend membraan dat verwerkt is in de motorlaars. Dit membraan bestaat uit miljoenen poriën per vierkante centimeter die desondanks honderden keren groter zijn dan waterdampmoleculen. Deze poriën zorgen ervoor dat zweet gemakkelijk wordt afgevoerd zonder dat het regenwater door laat dringen. Dankzij deze werking voorkom je een klam gevoel bij de voeten terwijl je comfortabel droog blijft rijden. Gore-Tex motorlaarzen zijn de crème de la crème wanneer het aankomt op waterdichte motorlaarzen.

Waterdichte heren motorlaarzen

Naast droog blijven is het vinden van de juiste uitstraling belangrijk. Hiervoor is een uitgebreid aanbod aan waterdichte heren motorlaarzen beschikbaar. Heren motorlaarzen zijn ontworpen om een perfecte pasvorm te bieden aan een herenvoet.

Waterdichte dames motorlaarzen

De waterdichte dames motorlaarzen hebben een uiterlijk die speciaal voor dames is ontworpen. Daarnaast is het design van een dames motorlaars ontworpen rondom een damesvoet waardoor de pasvorm perfect is. 

Waterdichte motorlaarzen merken

Merken hebben een grote invloed op uiterlijk, pasvorm en andere eigenschappen van een motorlaars. Hieronder is een lijst te vinden van de meest populaire merken met waterdichte motorlaarzen uit ons assortiment.