Kom werken bij Goedhart! Vacatures
Filteren

Doorwaai Motorschoenen

Filter producten voor je motor

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. -20%
  2. -18%
  3. -20%
  4. -22%
  5. -53%
  6. -53%
  7. -24%

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Doorwaai Motorschoenen

Voor iedereen die een casual look en bescherming belangrijk vindt maar ook heerlijk fris wilt motorrijden, zijn er doorwaai motorschoenen. Doorwaai motorschoenen houden je voeten koel dankzij de toepassing van een ventilatiesysteem, luchtdoorlatend materiaal of geperforeerd leer en/of textiel. Dankzij deze technieken circuleert frisse rijwind in de motorschoen waardoor je voortdurend comfortabel op zelfs de warmste dagen kan rijden. Daarnaast bieden doorwaai motorschoenen dit comfort zonder compromis op bescherming.

Doorwaai motorschoenen voor iedereen

Aangezien pasvorm en style voor dames en heren over het algemeen verschillen, biedt Goedhart Motoren een assortiment aan zowel dames doorwaai motorschoenen als heren doorwaai motorschoenen.

Doorwaai motorschoenen merken

De keuze van een merk is belangrijk omdat het veel invloed hoeft op de eigenschappen van een doorwaai motorschoen, zoals uiterlijk en gebruikte ventilatietechnieken. Goedhart Motoren heeft met zorg een assortiment van de beste doorwaai motorschoenen samengesteld waarvan hieronder een lijst staat met de populairste merken.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken