Laden...
Filteren

Waterdichte Motorschoenen

Producten 1-24 van 43

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Waterdichte Motorschoenen

Een val- of glijpartij is niet het enige waar een motorrijder zich tegen moet beschermen aangezien de elementen ook verraderlijk kunnen zijn. Om je tegen regen te beschermen zijn er waterdichte motorschoenen ontwikkeld. Het voordeel van waterdichte motorschoenen is dat je ook tijdens een regenachtige rit comfortabel droge voeten houdt. 

Waterdichte motorschoenen danken hun eigenschappen aan een waterdicht, ademend membraan dat in de motorschoen verwerkt is. Dit membraan bestaat uit miljoenen poriën waarin waterdruppels onmogelijk kunnen binnendringen maar zweet wel uit kan ontsnappen. Hierdoor blijf je én droog én krijg je geen klam gevoel in je schoenen. 

Waterdichte motorschoenen voor iedereen

Dames en heren hebben gemiddeld een andere pasvorm en style. Het is belangrijk om hier onderscheid in te maken voor optimaal rijcomfort en controle over de motor. Om iedereen een veelzijdige keuze te bieden heeft Goedhart Motoren een breed assortiment geselecteerd aan waterdichte heren motorschoenen en waterdichte dames motorschoenen.

Waterdichte motorschoen merken

Om te zorgen dat je een motorschoen hebt die bij jouw style past heeft Goedhart Motoren met zorg een ruim aanbod samengesteld van de beste merken waarvan de populairste hieronder weergeven zijn.