Laden...
Motorpakken

Motorpakken

Producten 1-24 van 28

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Op zoek naar een motorpak? Zoek niet verder. Bij Goedhart motoren hebben wij een uiteenlopend aanbod aan motorpakken. Niet alleen met zorg geselecteerd, maar hierdoor ook alleen van de beste merken. Ongeacht of je nu het circuit op gaat, of dat je gewoon wilt profiteren van optimale bescherming. Met een motorpak behaal je precies dat.

Ah, een motorpak. Alhoewel voor de meeste overige motor kledingstukken er vrij veel soorten gebruik te vinden zijn. Bijvoorbeeld een waterdichte motorlaars, een verwarmde motorhandschoen of een doorwaai motorjas. Bij motorpakken zijn de mogelijkheden vrij beperkt. Allereerst kun je kiezen tussen een tweedelig of een eendelig motorpak. Het verschil daarin ligt voor de hand. De ene variant bestaat uit één geheel. De ander uit een motorjas en een motorbroek. Een eendelig motorpak beschouwt men doorgaans als de meest veilige keuze. Diverse circuits vereisen gebruik ook van een eendelig motorpak. Daar waar je met een tweedelig simpelweg niet mag rijden. Ongeacht wat je kiest, het is voor de sportieve rijder. Tevens de sportieve rijder die eigenlijk niet naar buiten gaat tijdens een regenbui. Geen enkel motorpak is waterdicht namelijk. Natuurlijk is het geslacht in kwestie ook een factor. Wij hebben een uitgebreide selectie aan dames motorpakken en heren motorpakken.

De grootste uitdaging bij motorpakken is de pasvorm. Om deze reden komen veel mensen doorgaans ook op een tweedelig motorpak uit. In dat scenario kun je probleemloos kiezen voor bijvoorbeeld een maat 54 broek, en een 52 jas. Je kunt je voorstellen dat dat bij een eendelig pak niet kan. Ook een voordeel van een tweedelig motorpak ten opzichte van eendelig is het feit dat je kunt kiezen de delen los te dragen van elkaar. De bijgesloten jas is prima te dragen op een motorjeans bijvoorbeeld. Daar houdt de fabrikant ook rekening mee dat je dat misschien zou willen. Om deze reden tref je op een tweedelig motorpak ook zakken. Iets wat op een eendelig pak niet nodig is. Je sleutelbos hoeft niet mee het circuit op namelijk.

Zomer motorpakken

Ook voor de warmere maanden bieden wij de beste motorpakken. Deze zomer motorpakken staan ook wel bekend als de doorwaai varianten, dankzij hun luchtdoorlatende eigenschappen. Hierdoor krijg jij het ook in je leren motorpak niet meer te warm.

Alle merken motorpakken

Zoals gezegd tref je bij Goedhart motoren een met zorg geselecteerd aanbod. Dit aanbod bestaat uit de beste merken. Alleen de beste bescherming,maatvoering en kwaliteit.

Het assortiment van Goedhart motoren is ruim en met zorg geselecteerd. In ons assortiment tref je dan ook alleen de beste merken. Allen natuurlijk met een ruime keuze aan leren motorkleding. Ongeacht in welk kleur, maat of voor welk geslacht. Ongeacht het type motorrijder dat je bent. Zorg ervoor dat jij veilig je rit door komt. Ook in tijden van een val. Daarbovenop steel je ook nog eens de show.


Bij Goedhart motoren leveren we alleen de beste spullen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit de beste merken. Goedhart motoren heeft een bijzonder ruim aanbod aan motorpakken op voorraad. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Indien je er niet helemaal uitkomt welk type motorjas bij jou past, aarzel dan niet om contact te zoeken of langs te komen. In onze webshop geniet je van snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. In onze showroom geniet je van gespecialiseerd personeel wat al jouw vragen kan beantwoorden.