Laden...

2-Delige Motorpakken

16 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

2-Delige Motorpakken

Wil je veilig en stijlvol op de motor zitten? Dan zijn de leren combi’s wat voor jou. Een combi is een tweedelig pak. Het voordeel van een combi is dat het gebruiksvriendelijker is dan een overall. Dit komt doordat de broek of jas uit te doen is wanneer je wil door middel van de rits. Zo is het gemakkelijk om tijdens een terrasstop in de zon het iets minder heet te hebben dan met een overall. Ook is het mogelijk alleen het lederen jack te dragen boven een motorjeans. Bovendien hoef je niet direct je hele pak te vervangen wanneer alleen de broek of jas schade heeft.

Van welk materiaal wordt het gemaakt?

Motorpakken worden maar van één soort materiaal gemaakt: leer. De leren combi’s en overalls gaan zich na verloop van tijd naar je lichaam vormen. Dit komt doordat ze volledig zijn gestikt naar jouw (zit)houding op de motor. In het begin zal het dan ook niet zo lekker zitten als je staat. Na verloop van tijd wordt het steeds comfortabeler. De leren pakken zijn vrijwel nooit waterdicht.

Welke merken hebben wij?

De pakken zijn gemaakt door internationale topmerken. Jij hebt keuze uit de merken Alpinestars, IXS, Bering, Furygan en Macna.