Laden...
Filteren
Dames Motorpakken

Dames Motorpakken

Op zoek naar een dames motorpak? Bof jij even. Bij Goedhart motoren hebben wij een uiteenlopend aanbod aan dames motorpakken. Met zorg geselecteerd. Mede dankzij dat ook alleen van de beste merken. Ongeacht of je nu het circuit op gaat, of dat je gewoon wilt profiteren van optimale bescherming. Met een dames motorpak behaal je precies dat.

Ah, een motorpak. Alhoewel voor de meeste overige motor kledingstukken er vrij veel soorten gebruik te vinden zijn. Bijvoorbeeld een waterdichte motorlaars, een verwarmde motorhandschoen of een doorwaai motorjas. Bij motorpakken zijn de mogelijkheden vrij beperkt. Ten eerste de keuze tussen een tweedelig of een eendelig motorpak. De verschillen tussen die twee liggen voor de hand. De ene variant bestaat uit één geheel. De ander uit een motorjas en een motorbroek. Een eendelig motorpak beschouwt men doorgaans als de meest veilige keuze. Diverse circuits vereisen gebruik ook van een eendelig motorpak. Daar waar je met een tweedelig simpelweg niet mag rijden. Ongeacht wat je kiest, het is voor de sportieve rijder. Tevens de sportieve rijder die eigenlijk niet naar buiten gaat tijdens een regenbui. Geen enkel motorpak is waterdicht namelijk.

De grootste uitdaging bij motorpakken is de pasvorm. Om deze reden komen veel dames doorgaans ook op een tweedelig motorpak uit. In dat scenario kun je probleemloos kiezen voor bijvoorbeeld een maat 54 broek, en een 52 jas. Je kunt je voorstellen dat dat bij een eendelig pak niet kan. Ook een voordeel van een tweedelig motorpak ten opzichte van eendelig is het feit dat je kunt kiezen de delen los te dragen van elkaar. De bijgesloten jas is prima te dragen op een motorjeans bijvoorbeeld. Daar houdt de fabrikant ook rekening mee dat je dat misschien zou willen. Om deze reden tref je op een tweedelig motorpak ook zakken. In elk geval de jas Iets wat op een eendelig pak niet nodig is. Je sleutelbos hoeft niet mee het circuit op namelijk.

Alle merken dames motorpakken

Zoals gezegd tref je bij Goedhart motoren een met zorg geselecteerd aanbod. Dit aanbod bestaat uit de beste merken. Alleen de beste bescherming,maatvoering en kwaliteit.

Het assortiment van Goedhart motoren is ruim en met zorg geselecteerd. In ons assortiment tref je dan ook alleen de beste merken. Allen natuurlijk met een ruime keuze aan leren motorkleding. Ongeacht in welk kleur, maat of voor welk geslacht. Ongeacht het type motorrijder dat je bent. Zorg ervoor dat jij veilig je rit door komt. Ook in tijden van een val. Daarbovenop steel je ook nog eens de show.


Bij Goedhart motoren leveren we alleen de beste spullen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit de beste merken. Goedhart motoren heeft een bijzonder ruim aanbod aan motorpakken op voorraad. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Indien je er niet helemaal uitkomt welk type motorjas bij jou past, aarzel dan niet om contact te zoeken of langs te komen. In onze webshop geniet je van snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. In onze showroom geniet je van gespecialiseerd personeel wat al jouw vragen kan beantwoorden.