Laden...

Onderkleding

Producten 1-24 van 137

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motor Onderkleding

Op de motor beweeg je weinig en vang je veel wind. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel afkoelt. Zeker op de minder warme dagen is onderkleding dan ook noodzakelijk op de motor. Bij Goedhart Motoren vind je een grote collectie aan zowel dames-, heren-, als unisex onderkleding.

Waarom onderkleding dragen?

Onderkleding is ontworpen om het lichaam bij warmte en kou zo droog mogelijk te houden. Een droog lichaam heeft namelijk de beste thermostaat. Goed regulerende thermokleding zorgt ervoor dat je lichaam beter op temperatuur blijft.

Onderkleding is ook aan te raden uit hygiënisch oogpunt. Onder motorkleding zorgt onderkleding ervoor dat het vocht gereguleerd wordt. Je transpireert meer als je geen onderkleding draagt. Zonder onderkleding blijft je leren leren motorpak aan je huid vastplakken.

De meeste onderkleding kan zowel onder leren als onder textielen motorkleding gedragen worden. Onder een leren motorpak zul je echter eerder behoefte hebben aan een een strakke laag thermokleding.

Zomer en winter onderkleding

Onderkleding kun je globaal in twee verschillende categorieën indelen: zomer-onderkleding en winter- onderkleding.

Zomer onderkleding

Je blijft koel door in de zomer thermokleding te dragen op je motor. Onderkleding zorgt er in de zomer namelijk voor dat vocht wordt weggetrokken. Dit geeft een schoon en fris gevoel.

Winter onderkleding

In de winter zorgt thermokleding ervoor dat je warm blijft op je motor. In winter-onderkleding is namelijk viber verwerkt.

Verschillende type onderkleding

Bij Goedhart bieden we je een zeer breed assortiment van ieder type onderkleding. Bij Goedhart vind je namelijk collecties van de volgende kledingstukken: