Laden...

Regenkleding

23 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Regenkleding

In Nederland is er één ding dat iedere rijder, en zeker de woon- werkrijder zich weer afvraagt voor een motorrit "blijft het droog of niet?". Om er voor te zorgen dat regen geen belemmering meer vormt voor een comfortabele rit vind je bij Goedhart een assortiment aan regenkleding voor op de motor. Zo hebben wij een verzameling regenjassen en regenbroeken maar ook complete regenpakken en overlaarzen.

Regenjassen

Vele regenjassen voor de motor zijn naast waterdicht ook nog eens waterdicht om ervoor te zorgen dat jij er naast droog ook nog eens wat warmer bij zit. Vele regenjassen zijn hierbij ook nog eens voorzien van stretch materiaal zodat het makkelijk over de normale kleding gedragen kan worden zonder te klapperen in de wind. Niet verrassend kiezen vele kledingmerken voor extra reflecterende details op regenkleding zodat je ook tijdens ernstige regenbuien goed zichtbaar blijft voor het overige verkeer.

Regenbroeken

Net als overige regenkleding voor op de motor zijn motorregenbroeken voorzien van een ademend membraam dat regen buiten houd maar transpiratie en warmte wel af kan voeren. Hierdoor ben je verzekerd van droge benen en een constant comfortabel klimaat in dit type regenbroeken. Ook zorgt het dragen van een regenbroek ervoor dat je normale motorbroek langer meegaat.

Regenpakken

Een volledig regenpak biedt jou en je motorkleding de beste bescherming tijdens een regenbui. Doordat regenpakken over het algemeen uit één deel bestaan bestaat er geen ruimte waar regen alsnog tussendoor kan kruipen. Om hier nog meer zekerheid te realiseren zijn de meeste pakken voorzien van elastiek bij alle openingen om ook hier de mogelijkheid tot het doordringen van water te minimaliseren. Nog meer bescherming van regenkleding vind je in de nagenoeg standaard reflecterende delen die je zelfs bij de hardste regenbuien goed zichtbaar houden voor het overige verkeer.

Overlaarzen

Aangezien vele motorschoenen en laarzen niet compleet waterdicht zijn bieden wij je ook een aantal overlaarzen. Dit type regenkleding kan gedragen over je normale motorlaarzen of schoenen zonder beperkt te worden in je bewegingsvrijheid. Vele overlaarzen hebben een eigen zool waardoor deze zeer lang mee kunnen. Dankzij een elastische afsluiting loopt water ook niet gemakkelijk vanaf je motorbroek je motorschoeisel in.