Laden...
Filteren
Rukka Motorkleding

Rukka Motorkleding

Producten 1-24 van 75

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Rukka Motoronderkleding: Bij Warme en Koude Dagen Comfortabel op Weg

Rukka is een wereldwijd bekend merk. Dit komt met name door de kwaliteit en het comfort van de kleding. Dit geldt met name voor de motoronderkleding Rukka. Wil je meer weten over de eigenschappen en voor wie de onderkleding Rukka is? Ontdek het in dit artikel.

De onderkleding van Rukka is naast bij het motorrijden, ook bij andere sporten veel gebruikt. Bijvoorbeeld bij snowboarden en skiën.

Rukka staat bekend om de kwaliteit en het comfort van de kleding. Dit is terug te zien aan de verschillende eigenschappen die in de kleding verwerkt zijn. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de kleding.

Een voorbeeld van deze eigenschappen is het airprotectiesysteem. Hierbij hebben de protectie delen een open structuur waardoor de kleding optimaal door waait. Daarnaast zijn de protectie delen erg soepel zodat het draagcomfort erg prettig is.

Rukka Motor onderkleding

In principe is de Motoronderkleding Rukka voor iedereen. Naast bij het motorrijden kan je onderkleding ook gebruiken bij andere sporten (wintersport enzovoort.)

Sportieve rijders maken gebruik van de verkoelende motoronderkleding Rukka. Als je intensief rijdt transpireer je sneller. De onderkleding neemt transpiratie op zodat je geen nat en klam gevoel krijgt.

Ook rijders die veel bij lage temperaturen rijden dragen motoronderkleding. Je lichaam wordt warm gehouden, zodat jij met je volle aandacht bij het rijden kan blijven.

Wanneer draag je Rukka?

De motorkleding Rukka is geschikt voor verschillende seizoenen als winter en zomer. Maar Rukka heeft ook kleding dat het hele jaar door functioneel is.