Webshop & werkplaats open, winkel gesloten. Producten & motoren worden bezorgd. Telefonisch bestellen: 0172 650005
Filteren

Bering Veiligheid & Protectie

Filter producten voor je motor

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bering C-Protect Air
  Bering C-Protect Air
  v.a. € 359,87 Normale prijs € 399,90
  -10%
 2. Bering Schakelpad
  Bering Schakelpad
  Speciale prijs € 6,30 Normale prijs € 7,00

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bering

Vanaf de oprichting in 1951 richt Bering zicht op het ontwerpen en maken van uiterst efficiënte maar ook comfortabele kleding voor motorrijders waarbij geen belemmering of beperking mag zijn in het dagelijkse verkeer. Producten van Bering leveren een topprestatie onder de meest veeleisende omstandigheden.

De bering Style

Bering heeft altijd specifiek aandacht besteed aan het design van de producten. Hiermee is het mogelijk om betrouwebare producten te leveren en tegelijk de klantenwensen rondom creativiteit en trends tegemoet te komen. De samenhang tussen technology, gebruiks condities en veiligheid. Bering kent de omgeving waarin het de creativiteit kan uitdrukken perfect, waardoor klanten van Bering de garantie hebben kleding te dragen die zowel trendy als functioneel is. Het ijsberen logo staat dan ook voor resistentie tegen water, de kou en val- en glijpartijen in alle omstandigheden.


Veiligheid en protectie

Op de motorfiets is het erg belangrijk om goed beschermt te zijn. In tegenstelling tot bij een auto, is er bij de motorfiets nergens een kooiconstructie te vinden.

Bij Goedhart kunt u terecht voor protectoren ter vervanging van degenen in uw kleding, gehoorbescherming en reflecterende kleding.

You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken