Webshop & werkplaats open, winkel gesloten. Producten & motoren worden bezorgd. Telefonisch bestellen: 0172 650005
Filteren

Rukka Veiligheid & Protectie

Filter producten voor je motor

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rukka

Rukka is één van de merken van de Luhta Sportswear Company. Eén van de grootste kledingfabrikanten in Scandinavië. Met een oorsprong in joggingkleding, richtte Rukka zich al snel ook op het produceren van waterdichte regenkleding. In samenwerking met leveranciers zoals Gore en DuPont worden nieuwe materialen ontwikkeld en hun geschiktheid voor functionele kleding getest.

Perfectie van planning tot productie

Van de planning tot aan het eindproduct spaart Rukka kosten nog moeite voor het beste resultaat. Alle materialen worden door zowel leveranciers als door Rukka meerdere keren getest voordat productie begint. Het productieproces bij rukka zelf is ook onderworpen aan constante evaluatie. In de laatste ontwikkelingsfase evalueren professionele testers en ervaren sportliefhebbers de functionaliteit van de prototypes tijdens veldtests. De bevindingen van talloze testsessies bij koud en warm weer, regen en sneeuw worden ook meegenomen in de evaluatie voordat het product wordt goedgekeurd voor grootschalige productie.


Veiligheid en protectie

Op de motorfiets is het erg belangrijk om goed beschermt te zijn. In tegenstelling tot bij een auto, is er bij de motorfiets nergens een kooiconstructie te vinden.

Bij Goedhart kunt u terecht voor protectoren ter vervanging van degenen in uw kleding, gehoorbescherming en reflecterende kleding.

You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken