loading....

Motor olie

Selecteer je motor en vind het geschikte product
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 56

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 56

Pagina

Wanneer we niet op tijd benzine tanken dan stopt de motor voordat we op de plaats van bestemming zijn, dus dat wordt maar sporadisch vergeten. Wie het oliepeil van de motor niet goed bijhoudt strandt vaak minder abrupt, maar wel met het risico op veel meer schade.

De olie in het motorblok zorgt ervoor dat alle draaiende delen in het blok worden gesmeerd en gekoeld, dus het is belangrijk dat het blok altijd voldoende schone olie bevat. Het instructieboekje geeft aan wanneer de olie ververst moet worden, terwijl je zelf via peilglas of peilstok tussentijds het juiste niveau kunt controleren. Vooral motoren met wat meer kilometers achter de rug verbranden door slijtage van klepgeleiders, zuigerveren, etc., nog wel eens een drupje of meer en dan moet je af en toe wat bijvullen.

Het olie verversen kun je uitbesteden aan de service afdeling van Goedhart Motoren, maar ook zelf doen. het instructieboekje geeft aan wanneer dat moet gebeuren en welke olie wordt voorgeschreven.

Bij Goedhart Motoren kunt u de juiste olie voor uw motor bestellen in de juiste dikte en hoeveelheid. Via het zoekvenster kunt u ook ontdekken welke olie er in uw motor hoort. Alleen even het motormerk, type en bouwjaar selecteren.

Tip: Bestel ook een oliefilter wanneer u olie ververst. Dat houdt de olie in uw motor langer in goede kwaliteit.