Laden...
Outlet

Outlet

Producten 1-24 van 825

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Goedhart Motoren Outlet

Bekijk het ruime assortiment outlet producten van onder meer helmen, motorkleding, motorlaarzen en motorhandschoenen. Deze producten kunnen wij met flinke kortingen aanbieden door messcherp in te kopen bij bekende merken. Zodra je de winkel bezoekt zie je rijen aan kleding die allemaal gesorteerd hangen op categorie, dames en heren. De outlet winkel is te vinden naast onze hoofdvestiging in Bodegraven.

Motorkleding outlet

Motorkleding outlet

Zoals al genoemd hebben wij een ruim assortiment aan outlet producten, zoals outlet motorkleding, motorjassen, motorbroeken en motorpakken. Deze motorkleding sale items worden met een mooie prijs aangegeven dankzij de beschikbaarheid. Zowel voor heren als dames is er veel keuze uit verschillende soorten en merken. De dames motorkleding heeft vaak een meer getailleerde pasvorm vergeleken met unisex of heren kleding.

Motorjassen

Zoals we net al aan gaven hebben we een ruim en met zorg geselecteerd outlet aanbod. Dit betreft ook motorjassen. Niet alleen heren motorjassen, maar ook dames motorjassen. Een leren motorjas is vaak een uitstekende keuze voor de sportieve rijder. Deze sluiten naadloos aan op je huid. Hierdoor profiteer je op de snelweg en dergelijke ook van relatief minder ‘windvangen’. Voor de tourer rijder die door weer en wind naar zijn werk afreist is de textiele motorjas een uitstekende keuze.

Motorbroeken

Een motorbroek mag natuurlijk niet ontbreken. Het kiezen van een goede motorbroek is namelijk onderworpen aan een aantal dingen, en bij ons te verkrijgen met een leuke prijs. Je kunt je voorstellen dat een textiele motorbroek met verwarmde binnenvoering geen goede keuze is voor een rijder die alleen op een warme en droge zondagmiddag erop uit trekt. Een Leren motorbroekis natuurlijk ook een optie voor als je sportief rijdt, bijvoorbeeld op een circuit. Voor jou allemaal te veel gedoe? Overweeg dan op ten minste een motorjeans.

Motorhandschoenen

We hebben al motorhandschoenen voor een klein bedrag van 23 euro in de outlet. Dat is aanzienlijk voordeliger dan je eigen risico. Reden genoeg om deze eens aan te schaffen. Vergeet namelijk niet dat je handen in veel gevallen (no pun) het eerste is wat je raakt als je neervalt. Op warmere dagen zijn vanzelfsprekend zomer motorhandschoenen en all season motorhandschoenen een goede keuze. In tijden van kou en nattigheid kies je winter motorhandschoenen of misschien ook all season motorhandschoenen. Voor iedereen zit er wel iets tussen met de verschillende keuzes in leren of textiele handschoenen.

motorpakken

Ah, een motorpak. Alhoewel voor de meeste overige motor kledingstukken er vrij veel soorten gebruik te vinden zijn. Bijvoorbeeld een waterdichte motorlaars, een verwarmde motorhandschoen of een doorwaai motorjas. Bij motorpakken zijn de mogelijkheden vrij beperkt. Allereerst kun je kiezen tussen een tweedelig of een een-delig motorpak. Het verschil daarin ligt voor de hand. De ene variant bestaat uit één geheel. De ander uit een motorjas en een motorbroek. Een eendelig motorpak beschouwt men doorgaans als de meest veilige keuze. Diverse circuits vereisen gebruik ook van een eendelig motorpak. Daar waar je met een tweedelig simpelweg niet mag rijden. Ongeacht wat je kiest, het is voor de sportieve rijder. Tevens de sportieve rijder die eigenlijk niet naar buiten gaat tijdens een regenbui. Geen enkel motorpak is waterdicht namelijk.

Motorlaarzen outlet

Motorlaarzen outlet

Zowel voor heren als voor dames is er ook veel keuzen in motorlaarzen en motorschoenen sale items. De motorlaarzen voor dames zijn vaak voorzien van een hogere hak of smallere pasvorm om de schoen zo goed mogelijk aan te laten sluiten. Over het algemeen zijn motorlaarzen ook beter beschermend dan motorschoenen, die lager vallen en er meer casual uitzien. Motorschoenen zijn vaak ook van textiel gemaakt, wanneer laarzen vaak uit leer bestaan wat waterdicht is.

Motorhelmen outlet

Motorhelmen outlet

Voor motorhelmen hebben wij ook meer dan genoeg items die wij inkopen van restpartijen. Zowel in felle kleuren als in mat kleuren hebben wij motorhelmen met een leuke prijs, maar ook verschillende soorten motorhelmen, zoals systeemhelmen, integral helmen en allroad helmen.

Alle categorieën outlet

Het outlet assortiment van Goedhart motoren is ruim en met zorg geselecteerd. Ongeacht in welke kleur, maat of voor welk geslacht, ongeacht het type motorrijder dat je bent.

Alle categorieën outlet motorkleding

naast motorkleding als een overkoepelende term hebben wij ook filters voor specifieke items. Klik op een van de onderstaande product soorten om gelijk naar de goede pagina te gaan voor jouw zoektocht.