Laden...

Outlet Motorhelmen

Producten 1-36 van 148

Van laag naar hoog sorteren
  1. v.a. € 299,00 Normale prijs € 479,95
  2. v.a. € 109,00 Normale prijs € 169,95
  3. v.a. € 299,00 Normale prijs € 479,95
  4. v.a. € 422,91 Normale prijs € 469,90
  5. v.a. € 359,91 Normale prijs € 389,90
  6. v.a. € 239,92 Normale prijs € 299,90
  7. v.a. € 351,92 Normale prijs € 439,90
  8. v.a. € 219,00 Normale prijs € 337,17
  9. v.a. € 116,00 Normale prijs € 149,90
  10. v.a. € 139,00 Normale prijs € 199,95
per pagina

Outlet Motorhelmen

Alleen de beste motorhelmen tref je bij Goedhart motoren, vooral in de motorhelmen outlet. Omdat merken een overproductie hebben of als er restpartijen overblijven, zorgen wij ervoor dat deze tegen een goede prijs te vinden zijn in onze outlet. Een motorhelm is immers ontzettend belangrijk. Zoals altijd staat bij Goedhart motoren de kwaliteit van het assortiment centraal. Mede dankzij het feit dat een motorhelm zo van belang is, is onze toetsing op motorhelmen nog strenger. Zo weet jij zeker dat je een goede helm uitkiest.

Welke motorhelm past bij jou?

Dit is een hele belangrijke vraag om te stellen bij het kopen van jouw motorhelm. Er zijn diverse eigenschappen bij een motorhelm om in overweging te nemen. Bijvoorbeeld uiterlijk, gewicht, comfort, aerodynamica, geluidsdemping en pasvorm. Natuurlijk zijn er daar meer van, maar dat is voor een ieder voor zichzelf om te beslissen welke dat zijn. Het kan zijn dat jij bijvoorbeeld aerodynamica van belang acht. Jouw motorfiets is namelijk een Yamaha MT-07. Een MT-07 is naked bike en een bijkomstigheid op een naked bike is dat je relatief veel wind vangt. In dat scenario zouden wij jou bijvoorbeeld nooit een Jethelm adviseren. Een jethelm is immers open aan de voorzijde. Een menselijk gezicht classificeert zichzelf niet echt als zijnde aerodynamisch.

Hoe dan ook, een motorhelm kopen is lastig. Welke helm het beste bij jou past is onderworpen aan een heleboel factoren. Om het voor jou gemakkelijk te maken lees je hieronder de eigenschappen van elk type motorhelm. Al deze soorten helmen zijn terug te vinden in onze motorhelm outlet.

Outlet Integraalhelmen

Integraalhelm outlet

De integraalhelm is een helm die rondom volledig gesloten is. Dit is de meest gebruikelijke soort motorhelm. Mede dankzij het feit dat deze rondom gesloten is, is dit doorgaans de meest veilige motorhelm. Niet alleen veilig, maar ook stil en aerodynamisch. Opnieuw, omdat de helm volledig dicht is. Dit is het meest veelzijdige type motorhelm. Op geen enkel type motorfiets is een integraalhelm echt een slechte keuze. Het formaat van de integraalhelm maakt de helm doorgaans niet op te bergen in de bagageruimte van een motorscooter.

Outlet Systeemhelmen

systeemhelm outlet

De systeemhelm is een helm die volledig gesloten te dragen is, evenals open. Mede dankzij het feit dat deze volledig gesloten te dragen is, geniet je van de veiligheid van een integraalhelm. Het kinstuk kun je omhoog bewegen. Hierdoor geniet je ook van de beleving en het gemak van een jethelm. In gesloten toestand kan een systeemhelm bijzonder stil zijn. Door het mechanisme is een systeemhelm doorgaans relatief zwaar. Echter dankzij zijn veelzijdigheid is de systeemhelm op geen enkel type motorfiets echt een slechte keuze. Het formaat van de systeemhelm maakt de helm doorgaans niet op te bergen in de bagageruimte van een motorscooter.

Outlet Jethelmen

outlet jethelm

De jethelm is een helm die volledig open is aan de voorzijde. Mede dankzij het feit dat deze aan de voorzijde open is, geniet je van optimale beleving tijdens het rijden. Tegelijkertijd is de jethelm relatief lawaaierig en is gehoorbescherming heel belangrijk. Door de afwezigheid van een kinstuk is dit relatief de meest onveilige soort helm. Ook door de afwezigheid van een kinstuk is dit doorgaans de meest lichtgewicht helm. De jethelm is een populaire keuze voor op een motorscooter. Daarbovenop past de jethelm doorgaans gemakkelijker in de bagageruimte van een motorscooter.

Outlet Crosshelmen

crosshelm outlet

De naam van dit type motorhelm spreekt al aardig boekdelen. Dit is een type helm wat thuis hoort op de crossbaan. Daar waar over het algemeen geen hoge snelheden gehaald worden. Hier is de aerodynamica, of beter gezegd de afwezigheid daarvan, dan ook op afgestemd. De helm is open aan de voorzijde en voorzien van een hele ruime kinbak. Motorcross is een intensieve sport. Mede dankzij de ruime kinbak geniet de rijder van voldoende zuurstof vergezeld met voldoende bescherming tegen modder en stenen. Ook een zogeheten zonneklep is doorgaans aanwezig op dit type helm. De meeste crosshelmen hebben geen helm vizier. Hiervoor gebruik je een zogeheten crossbril. De crosshelm is gemaakt voor crossmotoren.

Outlet Allroadhelmen

allroadhelm outlet

De allroad helm is een soort van kruising tussen diverse soorten motorhelm. Wel degelijk de meeste gelijkenissen met de crosshelm. De allroad helm is daarentegen doorgaans wel uitgerust met een vizier. Vaak ook een relatief ruime kinbak en een zogeheten piek bovenop de helm. Mede dankzij de complexiteit van de helm is deze doorgaans niet lichtgewicht. Door de toevoeging van een vizier is de allroad helm daarentegen wel een stuk stiller dan een crosshelm. Allroadhelmen zijn een uitstekende keuze voor de vakantie-rijder die op zijn route ook bergwegen en modderpaden heeft staan.

Alle Outlet Helmen

De beste motorhelmen bij Goedhart Motoren

Bij Goedhart motoren leveren we alleen de beste spullen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit de beste merken, zelfs in de outlet. Goedhart motoren heeft een bijzonder ruim aanbod aan motorhelmen op voorraad die in de meeste gevallen ook uit te breiden zijn met communicatiesystemen. Indien je er niet helemaal uitkomt welk type motorhelm bij jou past, aarzel dan niet om contact te zoeken of langs te komen.