Laden...

Outlet Motorjassen

Producten 1-24 van 257

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Outlet Motorjassen

Na decennia ontwikkelingen te hebben doorstaan is een motorjas tegenwoordig optimaal ontworpen om het bovenlichaam te beschermen tegen zowel een val- en glijpartij als de elementen. Sinds 16 maart 2021 heeft Goedhart Motoren de Pop-Up Motorkleding Outlet gevuld met betaalbare beschermende motorjassen. Bij de effectiviteit van deze motorjassen spelen verschillende factoren een rol zoals de verwerkte materialen en het merk van de motorjas. Hierin heeft iedereen een ruime keuze want de Outlet biedt een voordelige en grote collectie aan outlet motorjassen.

Materialen van outlet motorjassen

Outlet motorjassen kunnen uit leer, textiel of een combinatie hiervan bestaan. Leren outlet motorjassen bieden optimale bescherming dankzij de slijtvastheid van het materiaal. Daarnaast rekt leer naar mate van tijd waardoor de pasvorm letterlijk als gegoten gaat zitten.

Textiele outlet motorjassen bieden naast bescherming ook optimaal comfort doordat textiel een soepele stof is. Hierdoor is het mogelijk om een textiele motorjas gemakkelijk over alledaagse kleding te dragen. Deze voordelen maken textiele outlet motorjassen perfect voor de dagelijkse rijder.

Outlet motorjassen voor ieder seizoen

Outlet motorjassen zijn geschikt voor winter, mid-season en zomer. Er worden verschillende technieken gebruikt om motorjassen voor te bereiden op de elementen. Zo worden textiele motorjassen voor de winter vaak voorzien van een waterdicht en ademend membraan waardoor je droog en comfortabel door regenachtige weersomstandigheden rijdt. Aan de andere kant zijn er doorwaai motorjassen dankzij geperforeerd materiaal, een ventilatiesysteem of luchtdoorlatend materiaal. Hierdoor word je voorzien van frisse rijwind tijdens de warme zomerdagen. 

Outlet motorjassen voor iedereen

Pasvorm, uiterlijk en andere eigenschappen van motorjassen verschillen tussen heren, dames en kinderen. Om heren te voorzien van voordelige motorjassen heeft Goedhart Motoren een uitgebreid assortiment aan heren outlet motorjassen. Daarnaast biedt Goedhart Motoren niet alleen elegante maar ook laag geprijsde dames outlet motorjassen. Kinderen kunnen goedkoop en veilig achterop meerijden dankzij kinder outlet motorjassen.

Outlet motorjas merken

De eigenschappen van een motorjas verschillen per merk. Zo kan een maat van merk A niet passen, terwijl dezelfde maat van merk B perfect valt. Om de zoektocht iets makkelijker te maken is hieronder een lijst te vinden van de meest populaire merken onder outlet motorjassen.