Laden...

Outlet Motorlaarzen en schoenen

Producten 1-36 van 64

Van laag naar hoog sorteren
 1. v.a. € 339,00 Normale prijs € 429,95
 2. Speciale prijs € 139,99 Normale prijs € 199,90
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 3. Speciale prijs € 139,99 Normale prijs € 199,99
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 4. v.a. € 119,00 Normale prijs € 159,99
 5. v.a. € 149,99 Normale prijs € 189,99
Pagina
per pagina

Outlet Motorlaarzen en schoenen

Het gebied van de voeten en benen heeft de grootste kans op schade in het geval van een ongeluk. Als oplossing hiervoor zijn er in de afgelopen decennia motorlaarzen en motorschoenen ontwikkeld. Om iedereen van betaalbare bescherming te voorzien heeft Goedhart Motoren sinds 16 maart 2021 de Pop-Up Motorkleding Outlet geopend. De Outlet kent een brede collectie van zowel heren motorlaarzen en schoenen als dames motorlaarzen en schoenen.

Outlet motorlaarzen

Er is een groot verschil tussen motorlaarzen en motorschoenen. Motorlaarzen zijn te herkennen aan de hoogte, wat bescherming en stabiliteit biedt. Hierdoor worden de schenen beschermd tegen schaafwonden in het geval van een glij- of valpartij. Daarnaast verschilt het uiterlijk van een motorlaars ten opzichte van een motorschoen. Een motorlaars geeft de drager een sportieve look waar je zo het circuit mee op kan. 

Outlet motorschoenen

Motorschoenen bieden naast bescherming ook een hoge mate van comfort. Omdat de schoenen ontworpen zijn voor dagelijks gebruik blijft het comfortabel, ook buiten het motorrijden. Veel motorschoenen en sneakers bieden een casual style die amper te onderscheiden is van 'normale' schoenen.

Materiaal van outlet motorlaarzen en schoenen

Motorlaarzen en schoenen worden van verschillende materialen gemaakt. Bij laarzen gaat dit vooral om leer. Dankzij de slijtvastheid van leer is het een perfecte stof om te verwerken in motorlaarzen. Anderzijds gaat het bij motorschoenen vooral om textiel, leer of een combinatie hiervan. Textiel is een soepele stof die veel comfort biedt waardoor het uitstekend geschikt is voor motorschoenen. Goedhart Motoren biedt een ruim aanbod aan zowel leren outlet motorlaarzen en schoenen als textiele outlet motorlaarzen en schoenen.

Het hele jaar outlet motorlaarzen en schoenen

Verschillende soorten motorlaarzen en schoenen zijn geschikt om de winter of juist de zomer te kunnen trotseren. De meeste winter outlet motorlaarzen en schoenen zijn uitgerust van een waterdicht en/of winddicht, ademend membraan. Hierdoor ga je niet klappertandend de winter door maar blijf je comfortabel warm en droog. Daarnaast zijn er zomer outlet motorlaarzen en schoenen. Dankzij verschillende technieken verwerkt in de motorlaarzen en schoenen circuleert er rijwind langs je voeten waardoor je aangenaam geniet van de zomer. 

Outlet motorlaarzen en schoenen merken

Goedhart Motoren heeft met zorg en deskundigheid een ruim assortiment geselecteerd van de beste outlet motorlaarzen en motorschoenen. Daarvan is hieronder een lijst te vinden van de meest populaire merken.