Laden...

Outlet Motorpakken

18 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorpakken Outlet

Rijd je op het circuit of ben je een sportieve motorrijder? Dan is een motorpak perfect voor jou. Daarbij wil je natuurlijk geen fortuin uitgeven. Om die reden heeft Goedhart Motoren op 16 maart 2021 de deuren van de Pop-Up Motorkleding Outlet geopend. De Outlet is voor een gelimiteerde tijd geopend en geeft de kans om voordelig een motorpak aan te schaffen, zowel dames outlet motorpakken als heren outlet motorpaken.

Soorten outlet motorpakken

Een overweging die gemaakt moet worden is de keuze tussen een één- of tweedelig motorpak. Een ééndelig motorpak bestaat vanzelfsprekend uit één deel terwijl een tweedelig motorpak bestaat uit een motorbroek en motorjas die aan elkaar te bevestigen zijn. Motorpakken bieden de hoogste standaard op gebied van bescherming.

Pasvorm van motorpakken

Bij de pasvorm van een motorpak is het belangrijk dat het pak net zo strak zit als een tweede huid. Schrik niet als het pak in het begin te strak aanvoelt, leer rekt uit naar mate van tijd waardoor de pasvorm van het pak perfect wordt. Onderkleding is hierbij een uitstekend hulpmiddel om makkelijker in het motorpak te komen. Het is normaal dat je vanwege de vorming van het pak niet helemaal rechtop kan lopen, dit zorgt er namelijk voor dat de sportieve rijpositie ondersteunt wordt waardoor je deze langer vol kan houden.

Een ander aandachtspunt bij het uitzoeken van een motorpak is dat de mouwen en pijpen niet te lang mogen zijn. Deze mogen niet tot de pols en enkel komen in verband met de aansluiting van motorhandschoenen en laarzen. 

Outlet motorpak merken

Of je nu op het circuit of op straat rijdt, het aanschaffen van een hoogwaardig motorpak is belangrijk bij het uitdagen van je vaardigheden. Daarom biedt Goedhart Motoren een ruim assortiment van merken dat met zorg en deskundigheid is geselecteerd. Hieronder is een overzicht te vinden van de populairste motorpak merken.