Laden...

Piaggio werd in 1884 opgericht in het italiaanse Genua. Dit merk was oorspronkelijk actief met het bouwen van onder andere vliegtuigmotoren en de inrichting van luxe schepen, maar in 1946 produceerde zij hun eerste scooter. Toen al stond styling en praktische inzetbaarheid centraal bij de motor scooters van Piaggio. Iets wat vandaag de dag niet anders is.

Piaggio is het merk dat staat voor vrijheid in het dagelijks leven. Het bedrijf biedt een compleet assortiment aan originele, creatieve en intelligente oplossingen voor grootstedelijke mobiliteit. Voeg hier een exclusieve en elegante stijl aan toe en het merk Piaggio is compleet. Door zich aan te sluiten bij de behoeften van de klant is Piaggio marktleider in lichte mobiliteit op twee wielen in Europa en de Verenigde Staten.

In de loop der jaren heeft Piaggio een ruim assortiment opgebouwd aan scooters en motorscooters voor de praktische motorrijders. Deze uitbreiding van het motorassortiment is gepaard gegaan met het vergroten van het aanbod aan onderdelen en accessoires. Dit zorgt voor vele mogelijkheden om jouw Piaggio motorscooter een upgrade te geven.