Het motorseizoen is inmiddels weer volop bezig. Heb je toch het idee dat jouw uitrusting nog niet helemaal is zoals je graag zou willen, kom dan tijdens het pinksterweekend langs bij Goedhart. Op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 mei vind je bij ons de mooiste deals op het gebied van motorkleding en helmen.

Alle motorhelmen 15% korting

De motorhelm is een ontzettend belangrijk deel van de uitrusting. Het is dan ook belangrijk dat de helm in goede staat is en natuurlijk goed past. Ben je toe aan een nieuwe helm, dan ben je bij Goedhart tijdens het Pinksterweekend aan het goede adres. van 18 t/m 21 mei krijg je 15% korting op de gehele collectie motorhelmen. Hiervoor ben je van harte welkom in de winkel op 18, 19 en 21 mei, of natuurlijk in de webshop. Ben je benieuwd naar onze collectie motorhelmen, kijk dan hieronder.

Bekijk de volledige collectie motorhelmen

 

Groot ingekocht, dus Mega veel voordeel op motorkleding

Profiteer naast de mooie korting op alle motorhelmen ook van de Mega Aanbiedingen tijdens het Pinksterweekend. De Mega Aanbiedingen zijn must haves voor iedere motorrijder, tegen een aantrekkelijke prijs! Bekijk de volledige collectie Mega Aanbiedingen hieronder.

Bekijk de Mega Aanbiedingen

En ben je nu helemaal uitgewinkeld, en heb je trek gekregen, loop dan even langs de dames in de keuken. Zij maken ook tijdens het Pinksterweekend de lekkerste broodjes beenham, tosti's en hamburgers voor je klaar.

Goedhart Keuken

Let op! Tijdens het pinksterweekend zijn we geopend op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 mei!