Laden...

Retourneren en Ruilen

Retourneren:

U heeft een bedenktijd van 14 dagen.

Dit wil zeggen dat vanaf de dag dat u de producten heeft ontvangen, u 14 dagen de tijd heeft om de aankoop met of zonder reden te ontbinden. Binnen deze 14 dagen moeten de goederen retour gestuurd worden, of teruggebracht worden in de winkel. Dit geldt niet voor motoren en motorscooters. Als u de gehele bestelling terug stuurt, krijgt u het betaalde bedrag, inclusief verzend kosten, binnen 14 dagen terug gestort op uw rekening (retour zending is voor eigen kosten). Heeft u verzendkosten betaald en behoudt u een deel van de bestelling, dan wordt alleen de waarde van het teruggestuurde product geretourneerd.

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, en een artikel terug wilt sturen  moet deze ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking worden verzonden naar:

Goedhart Motoren
Tav. Retour Webshop
Europaweg 1d
2411 NE Bodegraven


Ruilen:

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door zoals uw gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling als deze onder de  € 75,- blijft.


Retourformulier:

Om een spoedig verloop van de retournering te behelpen kunt u gebruikmaken van het meegestuurde retourformulier. Je kunt het formulier ook met de onderstaande knop downloaden en uitprinten.

Download Button

Download retourformulier

 

Heeft u een product beschadigd of incompleet ontvangen?
Neem dan contact met ons op via

info@goedhartmotoren.nl 
0172-650005 

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden