Shoei Personal Fitting System

Op donderdag 9 augustus en vrijdag 10 augustus is er een specialist van Shoei aanwezig om uw helm op maat te maken met het Personal Fitting System. Heeft u onlangs een Shoei helm bij ons gekocht of overweegt u een Shoei helm aan te schaffen, dan kunt u op deze dagen zonder afspraak bij ons terecht.

Sinds kort kunt u bij ons terecht om gebruik te maken van het gepatenteerde Shoei Personal Fitting System. Bij deze service draait alles om personalisatie van de helm, waardoor deze nog beter zal aansluiten op uw hoofd.

Er wordt eerst een uitgebreide meting gemaakt van het hoofd om in kaart te brengen op welke punten uw helm nog niet perfect aansluit. Vervolgens gaat een van onze professionele helmspecialisten aan de slag met de binnenvoering van uw helm. De binnenvoering is zo ontworpen dat deze met verschillende losse pads is aan te passen aan de vorm van het hoofd.

Zodra de helm helemaal naar wens is aangepast krijgt u een uitdraai mee met daarop de meetresultaten en de aanpassingen die zijn gedaan aan uw helm.

Gratis uitgebreide meting van uw hoofd bij aanschaf Shoei helm

Wij bieden u deze unieke service kosteloos aan indien u een nieuwe Shoei helm koopt bij Goedhart Motoren. Heeft u uw Shoei helm al een tijdje, of elders gekocht? Ook dan kunt u gebruik maken van deze service, voor het opmeten van uw hoofd en het personaliseren van uw helm wordt dan een bedrag van €70 euro in rekening gebracht.

Per persoon neemt het opmeten en personaliseren ongeveer een half uur in beslag. Wilt u gebruik maken van deze unieke service? Bel of mail ons dan om een afspraak te maken, zodat we een specialist op de afgesproken tijd klaar hebben staan. Maak een afspraak voor Shoei Personal Fitting met de kledingshop via onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: 0172-650005
E-mailadres: kledingshop@goedhartmotoren.nl