Laden...

Suzuki dagen van vrijdag 7 t/m maandag 10 juni (2de Pinksterdag)!

Tijdens Pinksteren zetten wij Suzuki in het zonnetje. van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni (2de Pinksterdag) krijg je een waardecheque van € 600,- bij aanschaf van een nieuwe Suzuki (alleen geldig bij een nieuwe Suzuki boven de 600cc). Op zaterdag en maandag is het mogelijk proef te rijden op een Suzuki naar keuze. Als klap op de vuurpijl geven we 10% korting op de hele collectie Suzuki kleding, accessoires en onderdelen. 

€ 600,- waardecheque bij een nieuwe Suzuki

Koop je van vrijdag tot en met maandag 2de Pinksterdag een nieuwe Suzuki, dan krijg je een waardecheque t.w.v. € 600,- vrij te besteden aan motorkleding, accessoires, onderdelen of onderhoud. Wil jij je droom-Suzuki vinden? Neem dan een kijkje in ons aanbod Suzuki motoren.

Bekijk Suzuki motoren

Zaterdag & maandag (2de Pinksterdag) rijden op een Suzuki naar keuze

Zaterdag en maandag mag je de populairste Suzuki's aan de tand voelen. Te denken aan de V-Strom 650, GSX-S 1000 of de nieuwe Katana. Inschrijven voor een proefrit kan ter plekke (vooraf inschrijven is niet mogelijk). Dus kom zaterdag 8 of maandag 10 juni bij ons langs: we zijn de ideale tussenstop voor een mooie toertocht door het Groene Hart!

Beschikbare modellen:

- V-Strom 650
- V-Strom 1000
- Katana
- GSX-S 750 35 KW 
- GSX-S 750
- GSX-S 1000
- SV 650

Let op: beschermde motorkleding & motorrijbewijs zijn verplicht!

10% korting op Suzuki onderdelen, accessoires en kleding

Op onze website staat een grote collectie aan originele Suzuki producten. Naast kleding en accessoires zijn ook de onderdelen makkelijk te vinden: selecteer je merk type en bouwjaar en zie direct welk onderdeel er op jouw Suzuki past.

Alle Suzuki producten