Laden...

Als je op zoek bent naar een motor met charme en karakteristieken eigenschappen, dan kun je niet om de motoren van Triumph heen. Dit motormerk is in 1886 opgericht in het Engelse Londen. Triumph was destijds hoofdzakelijk bezig met het fabriceren van fietsen, maar in 1902 produceerde zij hun eerste motorfiets. Sinds die tijd is er veel veranderd aan de motoren van Triumph dankzij snelle ontwikkelingen en geavanceerde technieken.

Vandaag de dag staan de motoren van Triumph bekend om hun krachtige en uitstekend presterende driecilinder motorblokken. Daarnaast kun je een Triumph herkennen aan de originele stijl die in ieder model terugkomt. Door het bieden van de juiste balans tussen vermogen, rijgedrag en stijl zorgt Triumph voor de perfecte rijervaring.

Dankzij de lange tijd van bestaan heeft Triumph inmiddels een groot assortiment aan motoren opgebouwd. Het motorassortiment is dusdanig verfijnd dat er bij Triumph een bijzonder breed scala aan motoren te vinden is. Ongeacht of je nu op de markt bent voor een sportieve naked bike, all-road tourer of toffe bobber. Tegelijkertijd heeft Triumph ook een groot aanbod ontwikkelt aan onderdelen, accessoires en merchandise.