Laden...

Motor verhuur

 

Een motor huren doe je bij Goedhart Motoren

Voor het huren van een motor ben je bij Goedhart Motoren in Bodegraven aan het juiste adres. Met nu al bijna alle nieuwe verhuur motoren beschikbaar voor een dag, weekend of zelfs een week staat er altijd een motor klaar voor jou, zoals: een Kawasaki Z900, een Suzuki V-Strom of een Ducati Multistrada. In de komende weken vind je nog meer motoren op deze pagina. En dat tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen: je huurt al een motor vanaf 50 euro per dag. Bekijk alle motoren en prijzen in het handige overzicht hieronder en reserveer direct.

Een motor huren bij Goedhart is in het weekend extra aantrekkelijk, bij ons telt het weekend namelijk drie dagen! Borg op iedere motorfiets bedraagt 300 euro.

Let op! Weekendverhuur betekend dat de motor alleen op Maandag tussen 16.00 en 17.00 uur ingeleverd kan worden

Motorverhuur seizoen 2023

Een motor huren is makkelijk en er is veel keuze

Verschillende type huurmotoren bij Goedhart

We bieden ook dit jaar weer een groot en divers aanbod motoren in de verhuur aan. Welk type is leuk om te proberen, Race / Supersport, All-road / Adventure of Naked?

All road / Adventure


Allroad-adventure motor huren Door de rechte houding is het comfortabel toeven op deze motoren. Of je nu bochtige wegen, strakke rijkswegen of offroad gaat rijden, deze motoren kunnen het allemaal. Het is de ideale vakantie motor. Deze motorcategorie is eigenlijk goed in alles en is niet gespecialiseerd in een bepaalde eigenschap. Een adventure motor is vaak een zwaardere motorfiets met regelmatig meer dan 1000cc, hij is uiterst comfortabel. Voorbeelden van Adventure en all-road motorfietsen zijn de legendarische Multistrada van Ducati of de Triumph Tiger.

Naked motorfietsen


Naked motorfiets huren

Geen kuipen of hoge ophanging, een lichte en sportieve zithouding is waar je een naked motorfiets aan herkend. Beschikbaar in veel maten, en met lichte tot regelrecht bloedsnelle varianten. In dit segment zijn de meeste motoren te vinden, en zo kun je ook bij goedhart in dit segment altijd wel wat vinden om te huren voor een paar dagen of een weekendje. Let wel, doordat je geen kuipen of windscherm hebt ben je niet beschermd tegen de wind. Lange ritten kunnen op dit type motorfiets meer uithoudingsvermogen kosten. Ze rijden daarentegen wel heerlijk en gemakkelijk. De bekendste naked motoren zijn de Z650 of Z900 van Kawasaki, of de Ducati Streetfighter en scrambler.

Race / Supersport


Race / supersport huren

Zodra een circuitmotor geproduceert wordt voor op straat, dus straatlegaal, dan worden ze Supersport genoemd. Door de kuip zit je goed verschuild als je hard optrekt, ook de positie is erg sportief. Deze motorfietsen zijn niet gericht op comfort, dus houdt hier rekening mee. Ze zijn moeilijker te besturen dan Naked motoren en hebben een hogere topsnelheid. Bekende voorbeelden zijn de Suzuki GSX-R en de Ducati Supersport.