Laden...

Motor verhuur

 

Een motor huren doe je bij Goedhart Motoren

Het verhuurseizoen voor motoren in 2023 is helaas over. Medio maart 2024 kun jij weer al jouw favoriete motoren bij ons huren. Ben jij benieuwd welke modellen motoren in 2024 gehuurd kunnen worden? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!

Wil je toch al een motor zien of een proefrit maken? Maak dan eenvoudig een afspraak bij onze winkel in Bodegraven. Je kunt bijvoorbeeld een proefrit maken op de Kawasaki Z900, Suzuki V-Strom of de Yamaha MT-09. Deze zullen ook in het nieuwe seizoen te huren zijn.


Contact

Een motor huren is makkelijk en er is veel keuze

Tijdens het komende verhuur seizoen gaan we weer veel verschillende types motoren verhuren. Welk type zou jij leuk vinden om te proberen, Race / Supersport, All-road / Adventure of Naked?

All road / Adventure

Allroad-adventure motor huren Door de rechte houding is het comfortabel toeven op deze motoren. Of je nu bochtige wegen, strakke rijkswegen of offroad gaat rijden, deze motoren kunnen het allemaal. Het is de ideale vakantie motor. Deze motorcategorie is eigenlijk goed in alles en is niet gespecialiseerd in een bepaalde eigenschap. Een adventure motor is vaak een zwaardere motorfiets met regelmatig meer dan 1000cc, hij is uiterst comfortabel. Voorbeelden van Adventure en all-road motorfietsen zijn de legendarische Multistrada van Ducati of de Triumph Tiger.


Naked motorfietsen

Naked motorfiets huren

Geen kuipen of hoge ophanging, een lichte en sportieve zithouding is waar je een naked motorfiets aan herkend. Beschikbaar in veel maten, en met lichte tot regelrecht bloedsnelle varianten. In dit segment zijn de meeste motoren te vinden, en zo kun je ook bij goedhart in dit segment altijd wel wat vinden om te huren voor een paar dagen of een weekendje. Let wel, doordat je geen kuipen of windscherm hebt ben je niet beschermd tegen de wind. Lange ritten kunnen op dit type motorfiets meer uithoudingsvermogen kosten. Ze rijden daarentegen wel heerlijk en gemakkelijk. De bekendste naked motoren zijn de Z650 of Z900 van Kawasaki, of de Ducati Streetfighter en scrambler.


Race / Supersport

Race / supersport huren

Zodra een circuitmotor geproduceert wordt voor op straat, dus straatlegaal, dan worden ze Supersport genoemd. Door de kuip zit je goed verschuild als je hard optrekt, ook de positie is erg sportief. Deze motorfietsen zijn niet gericht op comfort, dus houdt hier rekening mee. Ze zijn moeilijker te besturen dan Naked motoren en hebben een hogere topsnelheid. Bekende voorbeelden zijn de Suzuki GSX-R en de Ducati Supersport.