Technisch expertisecentrum voor jouw motor

motor-grote-beurt-of-groot-onderhoud

Een grote beurt of groot onderhoud is nodig bij de door de fabriek voorgeschreven kilometerstand.  Bij een grote beurt is je motor in vakkundige handen van goed opgeleide en ervaren monteurs. Ze voeren alle werkzaamheden volgens fabrieksvoorschriften uit, met gebruik van originele onderdelen

We werken met de modernste gereedschappen en apparatuur. Zoals een Dynostar-testbank waarmee we je motor uitgebreid onderzoeken, eventuele problemen snel oplossen en je motor optimaal afstellen.

Preventief onderhoud

Maar het is ook slim je motor eerst een (grote) onderhoudsbeurt te laten geven als die een langere periode niet of weinig gereden heeft. Daarmee en met preventief onderhoud voorkom je dure reparaties en hou je de kosten zo laag mogelijk. Bij een grote beurt kan het nodig zijn om de kleppen te controleren of af te stellen, afhankelijk van wat de fabrikant voorschrijft.

Een afspraak kun je zelf online inplannen. Of bel met onze werkplaatsreceptie om een afspraak te maken en eventuele bijzonderheden door te geven.

Plan nu je werkplaatsafspraak in

Een accessoire monteren, schadeherstel, onderhoud? Jouw motor is bij onze monteurs in goede handen.

Werkplaatsafspraak inplannen