Kleine beurt of Quickservice

motor-Klein-onderhoud-kleine-beurt

Klein onderhoud aan je motor is noodzakelijk bij de door de fabrikant voorgeschreven kilometerstand, óf elk jaar. Tijdens een kleine onderhoudsbeurt vervangen we de olie en de oliefilter, checken de motor op 61 punten en smeren we de draai- en smeerpunten.

Verder stellen we de ketting als dat nodig is en we peilen de niveaus van koel- en remvloeistof. Uiteraard inspecteren wij ook de remmen en brengen je op de hoogte als iets gerepareerd of vervangen moet worden of als dat eraan zit te komen.

Ook klein onderhoud moet met zorg gebeuren, volgens de richtlijnen van de fabrikant. Onze monteurs zijn geschoold en werken strikt volgens die richtlijnen, zodat het mogelijk is om met preventief onderhoud de kosten zo laag mogelijk te houden.

Quick Service

Voor allerlei klein onderhoud of het vervangen van banden hebben we elke zaterdag Quick Service, terwijl jij wacht in onze prachtige koffiecorner. Ons principe is: wie het eerst komt, wordt het eerst geholpen. In de zomer zijn de wachttijden daardoor wel langer dan in de winter.

Plan nu je werkplaatsafspraak in

Een accessoire monteren, schadeherstel, onderhoud? Jouw motor is bij onze monteurs in goede handen.

Werkplaatsafspraak inplannen