Van taxatie tot herstel van je motor, zoals jij dat wilt!

Schade aan je motor is vervelend. Wij zorgen ervoor dat die echter keurig wordt afgehandeld, op de manier zoals jij dat wilt!
Elk onderdeel dat vervangen moet worden, vermelden we in een taxatierapport. Met de juiste prijzen en het aantal uren dat wij nodig hebben om de motor in perfecte staat te herstellen. Je kunt dit taxatierapport versturen aan je verzekering, maar heb je geen zin om dit zelf te doen? Natuurlijk kunnen wij de schadetaxatie ook voor je verzenden.

Een schadetaxatie is sowieso verstandig om te laten uitvoeren. Als het niet voor de verzekering is, dan weet je toch exact wat vervangen moet worden. Je kunt in overleg met de werkplaatsreceptie aangeven wat je wel en niet wilt laten vervangen.

Tarieven

Let op, aan een schade afhandeling zijn altijd kosten verbonden. Overweeg vantevoren dus goed of de motorfiets de investering waard is.

  • Schade afhandeling, taxatie en/of rapport vanaf € 275,-
  • Na vier weken stalling, € 20,- per week stallingskosten
  • Bij reparatie vervallen bovenstaande kosten

Schadeherstel

Om de schade te herstellen, gebruiken we natuurlijk originele onderdelen en eventueel de kuipdelen van het merk van jouw motor. Ook verzorgen wij – als de schade verzekeringswerk is – de totale afhandeling van de reparatie, het contact met de schade-expert en dienen we de nota of het taxatierapport in bij je verzekeringsmaatschappij.

Tijdens de reparatie van je motor kun je gebruikmaken van vervangend vervoer. Reserveer dat graag wel vooraf bij de werkplaatsreceptie.

Plan nu je werkplaatsafspraak in

Een accessoire monteren, schadeherstel, onderhoud? Jouw motor is bij onze monteurs in goede handen.

 

Werkplaatsafspraak inplannen