Je motor perfect gecheckt

Motor-tuning-afstellen-en-testbank

In de werkplaats werken we met de modernste apparatuur, zoals een Dynostar-testbank. Dat is een state-of-the-art rollenbank, waarmee we van elke motor perfect een diagnose kunnen maken of kunnen tunen.

Dynostar is de norm in elektronische diagnose en tuning. De fabrikant van testapparatuur die ook wordt gebruikt om racemotoren tot in perfectie af te stellen. Het Ten Kate Honda superbiketeam maakt bijvoorbeeld gebruik van Dynostar.

Dus als je merkt of denkt dat je motor niet helemaal honderd procent fijn loopt. Of wellicht wat inhoudt bij bepaalde toerentallen. Dan kunnen we het probleem traceren op de testbank en vervolgens je motor optimaal afstellen.

Wil je je motor tunen, dan kunnen we je ook prima adviseren. Onze technici weten bij elke motor, nieuw of ouder, specifiek wat mogelijk is en wat niet. Welke uitlaat je moet hebben om niet alleen een sportievere sound te krijgen maar ook meer vermogen. Maar welke schokdempers je moet hebben voor maximale controle in elke bocht en op elke ondergrond.

Ook voor tuning en een perfect rijdende en sturende motor kun je dus rekenen op het technisch team in onze werkplaats.

Plan nu je werkplaatsafspraak in

Een accessoire monteren, schadeherstel, onderhoud? Jouw motor is bij onze monteurs in goede handen.

Werkplaatsafspraak inplannen