Motordealer Goedhart Motoren Bodegraven

Dé grootste motordealer van Nederland en de Benelux

Goedhart Motoren is de grootste motordealer voor dé motorrijder en motorliefhebber in Nederland en de Benelux. In een showroom van maar liefst 4.500 vierkante meter in Bodegraven staan nieuwe motoren van vrijwel alle merken en je vindt er ’s lands grootste voorraad motoroccasions. Bij motor-dealer Goedhart Motoren is alles mogelijk en staat service voorop. Van het aanschaffen van een nieuwe motor, tot het voor een langere periode huren van motoren. Daarnaast vind je in de 1.500 vierkante meter grote megashop van Goedhart Motoren een enorm aanbod motoraccessoires en motorkleding. Voor de prijsbewuste motorrijder biedt de speciale motorkleding outlet winkel een groot aanbod. Motor-dealer Goedhart Motoren heeft een ruime werkplaats, voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen. Zeer goed opgeleide en vooral ook ervaren monteurs, die al jaren bij Goedhart Motoren werken, voeren onderhoud aan je motorfiets vakkundig en snel uit. 

Je komt naar Goedhart Motoren voor:

  • 4.500 m2 nieuwe motorfietsen en motoroccasions
  • Aprilia, Ducati, Honda, Husqvarna, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto Guzzi, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa en Yamaha
  • 1.500 m2 motorkleding, helmen en accessoires
  • 750 m2 motorkleding outlet winkel
  • Motorhuur
  • Motorfinanciering
  • Motorreparatie en motorservice

Berry Goedhart: motorman in hart en nieren

Stap binnen bij motor-dealer Goedhart Motoren en je proeft een aanstekelijk soort enthousiasme. Niet in de laatste plaats bij oprichter en ondernemer Berry Goedhart zelf. Hij begon in de jaren ’80 als fanatiek motorrijder vanuit het schuurtje achter zijn huis in Bodegraven met verkoop van en onderhoud aan motoren. Door zijn messcherpe oog voor alles wat een motorliefhebber wil en zoekt gingen de zaken voor de wind. Op 1 januari 1989 opende Berry dan ook een motorzaak in een pand van 300 vierkante meter aan de Beneluxweg op het bedrijventerrein Broekvelden in Bodegraven.

Berry: “Het begon als een pure hobby en ik had natuurlijk nooit verwacht dat het zo enorm zou groeien als motor-dealer. In 2002 hebben we op de huidige, schitterend bereikbare locatie aan de Europaweg een nieuw groot pand neergezet. Inmiddels is de showroom in 2017 opnieuw uitgebreid en is er een nieuw shop-in-shop concept toegepast. Zo krijgt ieder merk de aandacht en ruimte om producten te laten zien, voelen en door motorrijders te laten passen. Ons team bestaat nu uit circa 40 mensen, van wie iedereen een passie voor motorrijden heeft.”

"Wat onze kracht is? We zijn een hecht familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. We verkopen je de motor die het best bij jou past."

"Werkplaats is onze trots"

De slogan ‘Met het motorhart op de juiste plaats’ omschrijft perfect de sfeer bij motor-dealer Goedhart Motoren. Niet moeilijk doen en vooral zorgen dat motorrijders kunnen rijden en blijven rijden. Dus is onderhoud of reparatie nodig, dan is dat snel geregeld. Dat is de kracht. Berry: “De werkplaats is onze trots. De monteurs, die trouwens zelf ook allemaal motor-enthousiast zijn, hebben alle specifieke opleidingen van de diverse merken gevolgd en zo hoort dat in mijn ogen ook. We zijn motor-dealer van Aprilia, Ducati, Honda, Husqvarna, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Piaggio, Suzuki, Triumph en Yamaha. Daarnaast kun je voor werkelijk alles op motorgebied bij ons terecht, van accessoires tot financieringen en van kleding tot verzekeringen.”