Soms kan het gebeuren, dat je niet helemaal tevreden bent met een artikel. Het artikel is anders dan verwacht, de kleur is het net niet of de maat is verkeerd. Dan kun je het natuurlijk terugsturen naar ons of terugbrengen in de winkel. Onze winkel in Bodegraven is gelegen aan de N11 tussen Alphen a/d Rijn en Gouda.

Retourneren:

U heeft een bedenktijd van 14 dagen.

Dit wil zeggen dat vanaf de dag dat u de producten heeft ontvangen, u 14 dagen de tijd heeft om de aankoop met of zonder reden te ontbinden. U hebt daarna 14 dagen de tijd om de goederen retour te sturen. Als u de gehele bestelling terug stuurt, krijgt u het betaalde bedrag, inclusief verzend kosten binnen 14 dagen terug gestort op uw rekening (retour zending is voor eigen kosten). Heeft u verzendkosten betaald en behoudt u een deel van de bestelling dan wordt alleen de waarde van het teruggestuurde product geretourneerd.

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, en een artikel terug wilt sturen moet deze ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking worden verzonden naar:

Goedhart Motoren
Tav. Retour Webshop
Europaweg 1d
2411 NE Bodegraven

Ruilen:

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door zoals uw gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling als deze onder de € 50,- blijft.

Om voor een spoedig verloop van de retournering te zorgen, graag gebruikmaken van het meegestuurde retourformulier.

Heeft u een product beschadigd of incompleet ontvangen?
Neem dan contact met ons op via

info@goedhartmotoren.nl
0172-650005

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden