Van vrijdag 6 tot en met zaterdag 14 juli staat Yamaha centraal bij Goedhart: alle nieuwe modellen zijn te zien en te proberen, waaronder de gloednieuwe Yamaha Tracer 900. Daarnaast zal de Yamaha YZF-R1 M Superbike van de Nederlandse coureur Michael van der Mark te zien zijn.

Demodagen

Om de Yamaha-week in stijl af te trappen is het op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli mogelijk een proefrit te maken op één van de gloednieuwe Yamaha motoren. Tijdens deze half uur durende proefrit onder begeleiding van onze voorrijder leer jij de nieuwe Yamaha kennen op de snelweg, in woonwijken en achteraf! De Yamaha demodagen zijn op inschrijving en inschrijven is mogelijk via onderstaande link:

Schrijf je in voor de Yamaha demodagen

Yamaha Van der Mark Superbikes

Superbikes

Om de eerste Nederlandse overwinning ooit in het WK Superbikes te vieren geven bij aanschaf van een nieuwe Yamaha een waardebon van € 400,- te besteden aan Yamaha accessoires, onderdelen en merchandise. Daarnaast zal de Yamaha YZF-R1 M Superbike van de Nederlandse coureur Michael van der Mark te zien zijn tijdens de Yamaha dagen.

Acties

Bij aanschaf van een nieuwe Yamaha MT-03 krijg je tijdelijk een Akrapovic Slip-On uitlaatdemper cadeau. Deze uitlaatdemper brengt het totaalgewicht van de motor naar beneden en zorgt voor meer kracht! Het mooie uitlaatgeluid is natuurlijk een bijkomende bonus.

Bekijk hier de nieuwe Yamaha MT-03

 

Toch meer op zoek naar een veelzijdige Sport Tourer? Krijg tijdelijk bij aanschaf van een nieuwe Yamaha Tracer 700 maximaal € 800,- aan accessoires cadeau!

Bekijk hier de nieuwe Yamaha Tracer 700

 

Win een TW Steel horloge tijdens de Yamaha dagen!

Loterij

Doe daarnaast mee aan de loterij tijdens de Yamaha dagen en maak kans op een Yamaha TW Steel MT horloge t.w.v. € 537,-! Lever gedurende de Yamaha dagen een lot in bij de Yamaha shop-in-shop op de eerste etage.

Download Yamaha Loterij Lot

 

Yamaha collectie met korting!

Korting op alle Yamaha onderdelen, accessoires en meer!

Helemaal tevreden over je huidige Yamaha motor, maar toch op zoek naar dat ene onderdeel of accessoire? Tijdens de Yamaha dagen geldt een korting van 10% op álle Yamaha onderdelen, accessoires, merchandise en kleding. Bekijk het volledige Yamaha-assortiment hieronder:

Bekijk het Yamaha-assortiment